گروه درمانی: کنترل خشم

  کنترل خشم Controlling Anger   جلسه اول مفاهیم و باور هایه خشم این جلسه با حضور روانشناس مرکز آقای احمد متولی زاده اجرا شد. برای اینکه موضوع بهتر و قابل لمس تر بشود هر یک از بیماران در گروه تجربه خود از پرخاشگری که بیشترین تخریب را به دنبال داشته بیان کردنند.   سپس تعریف خشم بیان شد.احساس یا هیجانی است که از عصبانیت خفیف تا خشم شدید و جنون نوسان دارد. خشم، پاسخ طبیعی به موقعیت هایی است که در آنها احساس تهدید شدن می کنیم، معتقدیم به ما صدمه زده می شود یا فرد دیگری بر ما ظلم روا داشته است همچنین ممکن است هنگامی که احساس کنیم، فرد دیگری، مانند یک کودک یا یکی از نزدیکانمان، مورد تهدید یا صدمه واقع شده است خشمگین می شویم و تجارب و دلایل دیگر . . . اما چه زمانی می توانیم بگوییم که رفتار ما نیاز به درمان دارد یا خیر؟ هیجانات اصلی ما که شامل خشم، ترس، شادی و غم در هر انسانی وجود دارد اما زمانی که شدت اون هیجان و دفعات تکرار آن در هفته یا ماه زیاد تر از نرمال با توجه به گروه سنی و فرهنگ اون جامعه و باعث آسیب رساندن به دیگران و خود فرد شود نیاز به درمان دارد. در ادامه در خصوص پیامد و دست آوردهای نهایی خشم و دلیل ادامه این رفتار صحبت شد و از نتایج صحبت های بیماران در گروه به این جمع بندی رسیدیم که ابراز خشم در ابتدا دستاوردهای ظاهری زیادی دارد. یکی از این دست آوردها توانایی دستکاری و کنترل دیگران از طریق رفتار هایه پرخاشگرانه ارعابی است دیگران ممکن است به این دلیل خواسته های فرد را برآورده کنند که از تهدید هایه کلامی یا خشونت وی می ترسند. دست اورد دیگر رهایی از تنش است که هر گاه فرد کنترل خود را از دست می دهد و پرخاشگرانه رفتار می کند، ممکن است بعد از فوران خشم احساس بهتری داشته باشد و در هر دو حالت این عوامل باعث افزایش این رفتار و بطور کلی افزایش پرخاشگری فرد شود سپس درباره باورهایه نا کارآمد خشم صحبت شد :
  • خشم ارثی است.
  • خشم خودبخود به پرخاشگری منجر می شود.
  • مردم برای بدست آوردن آنچه می خواهند باید پرخاشگر باشند.
  • برون ریزی خشم همیشه مطلوب است.
در انتها یک جمع بندی انجام شد و ادامه مطلب به جلسه بعدی گروه درمانی موکول شد و قرار شد هرکدام از بیماران یک روش برای جلسه بعد برای کنترل خشم در جلسه مطرح کنند.
بر روی گزینه انتخابی کلیک کنید
{{ titlereport }}

هشدار جدی: اگر شما صاحب اطلاعات صفحه با عنوان " دکتر محمد مهدی رحمانی " نیستید و یا اگر از طرف ایشان اجازه دریافت حساب مدیریت، ویرایش و حذف این صفحه را ندارید حتما و حتما با کلیک کردن در این قسمت از این بخش خارج شوید .

یک گزینه انتخاب کنید:

توضیحات خود را در این قسمت زیر بنویسید:

{{ titlereportfile }}



اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ورود به سایت بروید و از آن قسمت وارد سایت شوید ولی اگر تاکنون در سیستم ثبت نام نکرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ثبت نام رفته و در سایت ثبت نام کنید .

شماره چهار رقمی پیامک شده را وارد کنید

{{vbazyabikardan2 }}

{{ messagebazyabi }}

کد چهار رقمی به شماره {{bazyabikardan}} ارسال شد . در صورت عدم دریافت آن لطفا ابتدا {{counter}} ثانیه دیگر صبر کنید و بعد سپس می توانید مجدد امتحان کنید .
برای ارسال مجدد کد چهار رقمی به شماره {{bazyabikardan}} لطفا اینجا را کلیک کنید . . {{mesvaziatemobile }}
{{ meslogin }}
بخش ورود به سایت

اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ورود به سایت بروید و از آن قسمت وارد سایت شوید ولی اگر تاکنون در سیستم ثبت نام نکرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ثبت نام رفته و در سایت ثبت نام کنید .

ورود با شماره موبایل یا شماره ملی
ابتدا باید شماره موبایل خود را از طریق پیامک تایید کنید که برای انجام این کار باید روی دکمه زیر کلیک کنید