سوالاتی در مورد متادون :

1 _ آیا متادون را داروی مناسبی برای درمان اعتیاد به مواد مخدر می باشد؟

ببینید اصولابرای درمان هر بیمار ی از جمله اعتیاد داروهای متعددی وجود دارد که با توجه به وضعیت بیمار یکی از آنها مورد استفاده قرا ر می گیرد ؛ متادون یکی از داروهای مورد استفاده در درمان اعتیاد به مواد مخدر می باشد که اگر بدرستی و تحت نظارت پزشک مصرف شود می تواند به برخی از بیماران مبتلا به اعتیاد کمک کند.

 

2 _ آیا اعتیاد به متادون از اعتیاد به تریاک ، هروئین و ......بدتر نیست ؟

به هیچ وجه ، متاسفانه اخیرا این مطلب در بین مردم زیاد شنیده می شود و موضوعی کاملا اشتباه است. متادون یک ابزار درمانی است که اگر تحت نظارت پزشک و همراه با مشاوره ،گروه درمانی ، خانواد ه درمانی و .....استفاده شود اثرات مطلوب و رضایتبخشی خواهد داشت.

 

3 _ آیا متادون باعث آسیب به کبد نمی شود؟

اگر فرد مصرف کننده مبتلا به بیماری کبدی نباشد احتمال آسیب کبدی خیلی کم است ولی چون این دارو درکبد تجزیه می شود به هر حال بهتر است قبل از شروع آن یک آزمایش خون جهت تعیین میزان آنزیمهای کبدی انجام شود که وضعیت اولیه کبد مشخص گردد و در صورت سالم بودن کبد دارو شروع شود و پس از آن معمولا هر شش ماه یکبار این آزمایش تکرار گردد.

  4 _ آیا مصرف متادون بدون نظارت پزشک ایرادی دارد ؟

همچنانکه گفته شد متادون یک ابزار درمانی است که اگر بدرستی استفاده نشود نه تنها منجر به درمان نمی شود بلکه می تواند باعث بدتر شدن وضعیت بیمار نیز گردد.

 

5 _ برخی اوقات دیده می شود که فرد مدت ده سال و یا بیشتر از متادون استفاده می کند و این سوال پیش می آید که فرد از دست ماده مصرفی راحت وبجای آن درگیر مصرف متادون شده است ؛ نظر شما در این مورد چیست؟

همانطور که قبلا گفته شد بیماریهای مزمن در اغلب مواردنیازمند درمان دراز مدت هستند.لذا اگر بیمار دیگر سایر مشکلات ناشی از مصرف مواد را ندارد و تحت نظر پزشک میزان مشخصی از متادون را مصرف می کند هیچ ایرادی ندارد.این سوال را درمورد سایر بیماریهای مزمن از جمله دیابت (قند خون ) نیز می توان مطرح کرد که آیا مصرف طولانی مدت انسولین در بیمار مبتلا به دیابت منطقی است ؟ مسلما در اینجا نیز پاسخ این خواهد بود که اگر قند خون بیمار کنترل شده است و مصرف انسولین باعث یک زندگی طبیعی برای بیمار شده است قطعا بهترین درمان ممکن انجام شده است اما اگر اینگونه نیست باز مشکل از انسولین نخواهد بود بلکه یا فرد بدون نظارت پزشک و بصورت نامنظم آنرا مصرف کرده یا سایر توصیه های پزشک را رعایت نکرده و یا بیماری فرد آنقدر شدید است که علی رغم رعایت همه موارد فوق هنوز بیماری کنترل نشده است.

بر روی گزینه انتخابی کلیک کنید
{{ titlereport }}

هشدار جدی: اگر شما صاحب اطلاعات صفحه با عنوان " دکتر محمد مهدی رحمانی " نیستید و یا اگر از طرف ایشان اجازه دریافت حساب مدیریت، ویرایش و حذف این صفحه را ندارید حتما و حتما با کلیک کردن در این قسمت از این بخش خارج شوید .

یک گزینه انتخاب کنید:

توضیحات خود را در این قسمت زیر بنویسید:

{{ titlereportfile }}



اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ورود به سایت بروید و از آن قسمت وارد سایت شوید ولی اگر تاکنون در سیستم ثبت نام نکرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ثبت نام رفته و در سایت ثبت نام کنید .

شماره چهار رقمی پیامک شده را وارد کنید

{{vbazyabikardan2 }}

{{ messagebazyabi }}

کد چهار رقمی به شماره {{bazyabikardan}} ارسال شد . در صورت عدم دریافت آن لطفا ابتدا {{counter}} ثانیه دیگر صبر کنید و بعد سپس می توانید مجدد امتحان کنید .
برای ارسال مجدد کد چهار رقمی به شماره {{bazyabikardan}} لطفا اینجا را کلیک کنید . . {{mesvaziatemobile }}
{{ meslogin }}
بخش ورود به سایت

اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ورود به سایت بروید و از آن قسمت وارد سایت شوید ولی اگر تاکنون در سیستم ثبت نام نکرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ثبت نام رفته و در سایت ثبت نام کنید .

ورود با شماره موبایل یا شماره ملی
ابتدا باید شماره موبایل خود را از طریق پیامک تایید کنید که برای انجام این کار باید روی دکمه زیر کلیک کنید